NYHET

TMF tar över scenen på Trä & Teknik

Årets Trä & Teknik är bara två veckor bort. Under en hel vecka pågår evenemanget på Svenska Mässan i Göteborg, men håll särskild koll på torsdagen den 5 september. Då tar TMF över Industri & Teknik-scenen, med flera spännande och inspirerande seminarier utefter ett helspäckat program.

22 augusti 2024
DEBATT: ”Nu infinner sig den riktigt stora utmaningen”
Foto: Trä och teknik-mässan, Göteborg

Totalt arrangeras sju seminarier och föredrag om allt från biologisk mångfald till kompetensförsörjning. På scenen deltar experter från medlemsföretag och branschorganisationer, samtliga samtal modereras av Anneli Egestam.

- Vi har valt att satsa särskilt på en heldag under årets mässa. Därmed kan vi kraftsamla och hålla i en rad samtal om branschaktuella ämnen och verkligen göra torsdagen till en TMF-dag på mässan, säger Martina Hallgren, projektledare på TMF.

Utöver torsdagens heldag kommer TMF finnas på plats under hela veckan, besök gärna montern på plats C03:49.

TMF:s hållbarhetschef Robin Ljungar är på plats i Göteborg under hela veckan, och deltar i flera av torsdagens seminarier. Han ser fram emot en fullspäckad vecka vigd åt svensk träindustri.

- Nu är det äntligen snart dags för Trä & Teknik igen och vi på TMF har ett späckat schema på denna viktiga mötesplats. Som vanligt kommer det finnas en hel del intressanta utställare på plats, många av dem medlemmar i TMF. På torsdagen tar TMF över Industri & Teknik-scenen där vi håller flera seminarier med fokus på aktuella ämnen som vi märker lockar ett stort engagemang hos våra medlemmar, självklart med vår hållbara råvara trä i fokus, säger Robin Ljungar.

För att se hela TMF:s schema under torsdagen, samt läsa mer om varje seminarium kan du klicka här.

Martina Hallgren
Martina Hallgren
Projektledare för TMF:s närvaro på Trä & Teknik.